E-powered elektrische hoogwerkers.
Duurzaam, veilig en betrouwbaar!
Zero emission lithium accu hoogwerkers

Ook in onze branche moeten wij mee gaan met de tijd en dat is o.a. duurzaamheid, daarom hebben wij sinds enige tijd een volledig elektrische spin hoogwerkers range en een range auto hoogwerkers met een elektrische hoogwerker. Deze range voeren wij onder de naam e-powered.

Buiten een positief effect op het milieu hebben onze e-powered hoogwerkers ook nog andere voordelen namelijk;

  • Onze e-powered elektrische hoogwerkers kunnen worden opgeladen als ermee gewerkt wordt.
  • Onze e-powered elektrische hoogwerkers besparen op kosten, doordat elektriciteit goedkoper is dan brandstof.
  • Onze e-powered elektrische hoogwerkers zijn ook eenvoudiger en sneller te inspecteren. Dit komt omdat er geen controle nodig is van bijvoorbeeld de motorolie. Daarnaast komt slijtage aan hydraulische onderdelen minder voor.
  • Onze e-powered elektrische hoogwerkers hebben minder kans op uitval, omdat deze hoogwerkers over minder onderdelen beschikken dan een diesel of benzine aangedreven hoogwerker (bijv. geen olie, oliefilter en brandstoffilters) en ze hebben geen hydraulisch systeem wat warm wordt, omdat de elektrische motor niet stationair draait.Onze e-powered elektrische hoogwerkers, kunnen naast natuurlijk buiten ook heel goed binnen gebruikt worden, want doordat onze e-powered elektrische hoogwerkers werken op een lithium accu is er geen CO2 uitstoot. En een ander groot voordeel van onze e-powered elektrische hoogwerkers is dat deze veel stiller zijn dan een diesel of benzine aangedreven hoogwerker, dus er is geen onnodig lawaai op de locatie.

 

Bekijk hieronder onze e-powered range.

 

Spinhoogwerkers

Autohoogwerkers

 

Een selectie van onze e-powered hoogwerkers!

Share This